En este momento estás viendo Guide June 2022: Steam Summer Sale Clorthax games

Guide June 2022: Steam Summer Sale Clorthax games

Steam Summer Sale Clorthax games Guide 2022

There are ten games to be found throughout the site. The game can be accessed through the Free Fun This Way banner on the Store homepage. Players can then press the “Jump to the Current Clue” button to receive their first hint. Here are the clues from Clorthax and their answers, as well as the Steam rewards you’ll get for solving them.

  1. You’ll find riches in rhythm, and fame in six strings / But beware the tax burden axe mastery brings
    • Answer: Guitar Billionaire, found in the Arcade & Rhythm category
    • Reward: Guitar Billionaire Steam 3000 animated avatar
PDF Guide June 2022: Steam Summer Sale Clorthax games
  1. You’ve settled a city and put down your roots / But now can you settle small legal disputes?
    • Answer: Custard Castle Small Claims Court, found in the City & Settlement Builders category
    • Reward: Custard Castle Small Claims Court animated sticker
  2. Sport is the angle / The bait the allure / Success the disease / And you are the cure
    • Answer: Bass Ain’t Bitin’ 2022, found in the Sports Games category
    • Reward: Bass Ain’t Bitin’ 2022 avatar frame
  3. Maybe you managed to shut down your rivals / Your lucrative theme park’s still dead on arrival
    • Answer: Dead Seagull Zoo Magnate, found in the Simulation category
    • Reward: Dead Seagull Zoo Magnate animated sticker
  4. A know-it-all’s monstrous need to correct you / Will give you and your friends a lot to object to
    • Answer: Actually…Frankenstein’s Monster Edition, found in the Co-operative Games category
    • Reward: Actually… Frankentein’s Monster Edition animated sticker
  5. No actions to take or choices to make / This passive adventure prefers that you wait
    • Answer: It’s Probably Fine, found in the Casual category
    • Reward: It’s Probably Fine animated avatar
  1. Your role in this realm / Is to guide your king true / To sit on his throne / Or mayhap on two
    • Answer: Help Get The King to the Toilet, found in the Role-Playing Games category
    • Reward: Help Get The King To The Toilet animated sticker
  2. The horror the horror, pretentious explorers / This one’s the father of all arty snorers
    • Answer: The Consecration of Esthme, found in the Horror Games category
    • Reward: The Consecration Of Esthme avatar frame
  3. This virtual river has a full boat conveyed / Two princes that paddle with three little spades
    • Answer: Pro Poker Amateur, found in the Virtual Reality Titles category
    • Reward: Pro Poker Amateur avatar frame
  4. If your strategy is to keep me close, I’ll make you think. If your strategy is to let me go, I’ll make a stink.
  • Answer: Hold In Your Farts, found in the Strategy Games category
  • Reward: Hold In Your Farts animated avatar

Once all of the clues have been solved, players can click on the button at the bottom of the game page to get five more rewards: Steam 3000 animated avatar, Steam 3000 mini profile background, Steam 3000 profile background, Steam 3000 avatar profile frame, and the Steam 3000 profile modifier. Players will also have the Clorthax’s Paradox Party Badge maxed out at level 10 for 250XP.

En Estrategia Creativa tenemos toda la información que necesitas sobre el mundo de digital y en especial para tus emprendimiento Si quieres seguir leyendo información útil  ¡echa un vistazo a nuestros artículos!

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 1 Promedio: 5)

Deja una respuesta